Osmaniyade Ziya Gökalp Parkı açıldı - Hibya Haber Ajansı

Osmaniya'de Ziya Gökalp Parkı açıldı


Osmaniye Belediyesi tarafından projelendirilen ve Ziya Gökalp adı verilen park, törenle hizmete açıldı.

Tarih: 18 Nisan 2025 17:54:23


Park, 4 bin metrekare alan üzerinde modern düzeyde tasarlanmış pergola oturma alanları, yürüyüş yolu, ışıklandırması, otoparkı ve yeşil alanıyla Fakıuşağı Mahallesi Kazım Tülüce Bulvarı üzerinde üniversite öğrencilerine ve bölge halkına hizmet verecek.

Osmaniye’nin her bölgesinde yeşil alan oluşturmak için çalışma yaptıklarını belirten Osmaniye Belediye Başkanı İbrahim Çenet; “Yeni Türkiye yüzyılının tamda işaret ettiği bir anlayış olan yeni nesil belediyecilikten göreve geldiğimizden buyana her zaman bahsettik. Hamd olsun bugün, Osmaniyemizin bir gelişim bölgesi olan Fakıuşağı mahallemizde 4 bin metrekarelik bir alan üzerinde tamamladığımız parkımızı hizmete sunmanın ayrıca mutluluğunu yaşıyoruz. Sulama sistemleri ve peyzaj çalışmalarıyla çok güzel bir tablo ortaya çıktı. Osmaniye’ye kuş bakışı baktığımızda yeşiliyle ve yapılanmasıyla bir bütünlük içerisinde güzel bir Osmaniye olsun istiyoruz. Osmaniye’de yeni nesil belediyeciliği bütün parklarımızda uygulayacağız” İfadelerini kullandı.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Belediye Başkanı İbrahim Çenet, protokol mensupları ve katılımcılar parkı gezdi.

Hibya Haber Ajansı