Trafik Tartışması: Doçent Doktor Kadın Sürücünün Aracına Saldırdı

İddiaya göre bir üniversitede görev yapan doçent doktor, yol verme nedeniyle yaşanan anlaşmazlık sonrası bir kadın sürücünün aracına fiziki müdahalede bulundu. O anlar çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı.

Sollama Tartışması Yumruklu Saldırıya Dönüştü

Olay, Kadıköy’ün yoğun caddelerinden birinde meydana geldi. Trafiğin durmasıyla önündeki aracı sollamak isteyen kadın sürücü, manevra sırasında başka bir ciple temas etti. İddialara göre, aracına çarpıldığını düşünen erkek sürücü, aracından inerek kadının aracına yöneldi.

Öfkesine hakim olamayan sürücünün, aracın camlarına ve kaportasına art arda yumruk ve tekmeler savurduğu, aynayı kırmaya çalıştığı görüldü. Aracın etrafında koşarak saldırısını sürdüren şahsın, bir üniversitede görevli doçent doktor olduğu ortaya çıktı.

Kadın Sürücü Korkuyla Uzaklaştı

Saldırıya uğrayan kadın sürücü, büyük panik yaşadı. Aracını olay yerinden uzaklaştırmaya çalışsa da, saldırgan cipin önünü keserek müdahaleye devam etti. Güvenlik kamerası kayıtları, yaşananları anbean kaydetti.